06 marzo 2009

Distribucions especialitzades en seguretat delicious latafanera Remou-me Envia al Facebook - Classificat com a: Seguretat — Backtrack BackTrack és un

Backtrack BackTrack és una distribució directament executable des del CD-ROM especialitzada en proves de penetració.
BackTrack
Damn Vulnerable Linux Distribució especialitzada en la formació de professionals de la seguretat. Una distribució feta per ser tan insegura com sigui possible, amb exercicis diversos per a fer proves de seguretat.
Damn Vulnerable Linux
DEFT DEFT (Digital Evidence & Forensic Toolkit) és un Linux executable des del CD-ROM amb eines per a la recuperació de dades i evidències en investigacions d'incidents de seguretat informàtica.
DEFT Linux

Chaox-ng, distribució especialitzada en l'anàlisi forense.
Chaox-ng

FCCU Linux és una distribució, basada en Knoppix amb eines per a la investigació forense. La seva principal finalitat és la creació d'imatges de les unitats de disc existents a l'ordinador per a la seva posterior anàlisi. És l'eina utilitzada per la policia belga.
FCCU
Frenzy Frenzy és una mena de caixa d'eines per a l'administració portable de sistemes. Basada en FreeBSD inclou eines per a l'anàlisi de hardware, verificació de sistemes de fitxers, detecció de problemes de seguretat, verificació i anàlisi de la xarxa. La mida de la imatge ISO és de 200 MB, de forma que es pot instal·lar en un CD de 3".
Frenzy Linux
grml grml està basada en Knoppix i inclou eines per al processament de fitxers i l'administració de sistemes. Ofereix la detecció automàtica del hardware i la seva finalitat principal és el rescat i anàlisi de sistemes amb problemes.
grml
Helix Helix és una distribució de Linux, directament executable des del CD-ROM, especialment dissenyada per a la realització d'anàlisis forenses. Basa en Ubuntu, Helix en poc temps s'ha convertit en una distribució de referència i, per exemple, SANS Institute la fa servir en les seves sessions de formació sobre anàlisis forense.
Helix

HeX està especialitzada en la monitorització de la seguretat.
HeX
KCPentrix KCPentrix ofereix un conjunt d'eines per a la realització de proves de penetració, anàlisi de la seguretat i administració de sistemes.
KCPentrix
Knoppix-NSM Securix-NSM ofereix eines per a la monitorització de la xarxa.
Securix-NSM

Distribució basada en Fedora amb eines de seguretat informàtica, moltes de les que va incloure Fyodor en la seva relació de les 100 millors eines de seguretat.
Network Security Toolkit NST
Knoppix-NSM Basada en l'Ubunut estàndard, però amb eines de seguretat.
nUbuntu
Knoppix-NSM Distribució especialitzada en trencar contrasenyes de sistemes Windows.
Ophcrack
Knoppix-NSM Distribució amb eines per a l'auditoria de seguretat de xarxes sense fil.
OSWA Assistant
Knoppix-NSM Distribució especialitzada en la millora de la seguretat de les aplicacions web.
OWASP Labrat
Knoppix-NSM Distribució amb eines de seguretat on també es tracta d'oferir una eina mab una bona usabilitat
Protech
Russix Russix és una distribució de Linux, basada en Slax, de mida petita (230 MB) i especialitzada en l'adutoria de xarxes sense fils. És una evolució d'una eina interna utilitzada per l'exèrcit del Regne Unit.
Russix

Samurai ofereix eines per a la verificació de la seguretat d'aplicacions web.
Samurai

No hay comentarios: